Check also our page on facebook     facebook

 • Nous avons passé de très bonnes vacances et la “Maison Riante” était adaptée à nos besoins. Merci pour votre accueil, Jacqueline.👍 Le jardin est vraiment très sympa, bien clôturé pour les chiens et de nombreuses balades et GR autour du gite, les voisins sont charmants, rien à dire. Nous sommes ravis de cette semaine et nous nous sommes régalés dans ce beau département. Dommage, le bon restau gastronomique du village était fermé cette semaine-là! 😒😋
  Veronique Vasseur

 • Nous y sommes allés au mois de juin 2017. C’était super chouette. Un accueil extra. De beaux coins a voir. Plusieurs endroits avec des points d eaux. On prenait la voiture pour aller plus loin pour bouger. Ils nous ont accompagné partout 😍 et vu qu’il a fait extrêmement chaud la semaine ou nous y avons été, nous avions meme pu y installer la psicine des chiens pour qu’ils puissent se rafraîchir 😀😀! Nous avons été ravis et on garde cette destination en tête pour une prochaine fois 😀
  Maïté Vandermolen

 • Beste Bas en Jacqueline,

  Ook wij hebben 9 fijne dagen gehad hier in jullie heerlijke huis! Ondanks het niet helemaal stabiele weer volop kunnen genieten van huis, tuin en omgeving!

  Op zondagmorgen de markt in het Concots, we hebben Cahor en cirq de Lapopie bezocht, Figeac, Cajarc en de route langs de Lot en Cele gemaakt. Heen en terug gelopen van Bouzier naar Cirq de Lapopie was een prachtige wandeling, en ook het kasteel van Cenevieres is een aanrader.
  Ook de grotten van Peche Merle en het openluchtmuseum in Cuzals hebben we bezocht.

  Daarnaast is het heerlijk rustig en mooi wandelen in de directe omgeving van het dorp, kortom, de dagen zijn omgevlogen en er is genoeg te zien en te ontdekken. In restaurant Vinagrau hebben we ook een middag een prima plat de jour gegeten. Al met al heerlijke dagen gehad. Het huis was een prima uitvalsbasis en had alle comfort!Tot slot bedankt voor de mooie welkomsmand!
  Met zonnige groet van Sjef en Ank.

 • Beste Jacqueline en Bas,

  Onlangs (eerste wek mei)hebben wij een geweldige week doorgebracht in jullie Maison Riante. Het was een heerlijk huis met alle gemakken en modern en dus niet truttig ingericht. De geweldige tuin was ideaal voor onze hond die dan ook net als wij genoten heeft., Ook de directe omgeving, het dorp, de bartabac en de restaurants waren prettig. Wij hebben verschillende dingen bezocht, samen met de hond o.a Saint Cirrque Lapopie en de grot van Pech-Merle zeer bijzonder en in het hoogseizoen aan te raden om te voren te reserveren wij moesten nu al 2 uur wachten maar hadden een geweldige gids.

 • Bas en Jacqueline

  Het was verrukkelijk hier. Jammer dat wij de vakantie af moesten breken. Wij komen graag nog eens terug. Luna zegt “woef”, ze heeft genoten van de vrijheid. Tot ziens.

  Ilonka en Frank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On Facebook